COBERTES DE PISSARRA

Durant molts anys les pissarres que utilitzem a Llosandor s’han emprat en grans projectes i en edificis emblematics d’Andorra, no nomes per les seves qualitats estètiques sinó perquè les pissarres per a les cobertes o façanes no es veuen afectades pels efectes perjudicials de la llum solar, els raigs ultraviolats o fins i tot de la pluja àcida causada per la ocntaminació ambiental.

Les PISSARRES que utilitzem a totteulades@andorra.ad s’extreuen dels millors jaciments del País o en molts casos són recuperades i netejades amb màquines especials. Ja el Romans feien servir la pissarra, i com no són ideals per a ser emprades en tota mena de cobertes, terres i façanes de pissarra gràcies a les seves ben provades qualitats sota qualsevol condició climàtica. La seva utilització es recomana tant en edificacions noves com en rehabilitació d’edificis antics, locals comercials, naus industrials, etc. Durant molts anys les pissarres que utilitzem a totteulades@andorra.ad s’han emprat en grans projectes i en edificis emblemàtics d’Andorra, no només per les seves qualitats estètiques sinó perquè les pissarres per a les cobertes o façanes no es veuen afectades pels efectes perjudicials de la llum solar, els raigs ultraviolats o fins i tot de la pluja àcida causada per la contaminació ambiental.

Col·locació de cobertes de pissarra, Reparació de cobertes de pissarra, reparació de goteres, subministro i col·locació finestres de sostre Velux, subministro i col·locació de canals i baixants, subministro i col·locació de linies de vida, manteniment i reparació de cobertes de pissarra i zinc, subministro i col·locació d'aïllaments tèrmics per estalviar calefacció i aire condicionat, tenir més frescor a l'estiu en cobertes de pissarra o zinc i façanes tèrmiques. totteulades@andorra.ad T. +376357418